Telefon:
+381 69 111 54 40
Mail:
info@fishhouse.rs
Adresa:
Мите Ружића 3
Novi Sad
PRIJATNO!
Uz svako jelo sa jajima se služi miks zelenih salata, pavlaka i hleb. U porciju idu tri jaja.
(pomfrit, pavlaka)
(Pomfrit, rikula, pavlaka)
(Sir, rikula, pomfrit, pavlaka)
(tostirani hleb, paradajz, svježi bosiljak, ljubičasti luk)
(Tuna, mol, tost hleb)
(Tuna, maslinovo ulje, senf, limunov sok, ljubičasti luk)
(Jaje, wurst kobasice, pasulj, slanina, pomfrit, senf)
(File mola, brašno, jaja, tost hleb, pržena pančeta, miks zelenih salata , paradajz, caciki, pomfrit)
Slatki doručak (Musli, grčki jogurt, borovnice, ananas, med)
(Kikiriki putem, mleko, ovsene pahuljice, banana, cimet, urme)
(Plazma, mleko, slatka pavlaka, sladoled vanilija)
(Mlecna čokolada, ovsene pahuljice, jogurt, mleko)
(Borovnica, banana, grčki jogurt, pire od kokosa, chia, med)
(Banana, avokado, pistacio, špinat, grčki jogurt, mlijeko od badema)
(Banana, ananas, mango, grčki jogurt, pire od kokosa, chia)
Otkrijte čari morske kuhinje i prepustite se talasu pažljivo pripremljenih specijaliteta koji će vas odvesti pravo na obalu mora. Vaša gastronomska plovidba počinje ovde.
PRIJATNO!
tuna, sardina, kapar, slani inćuni
dimljeni losos, kavijar, masline, humus bundeva
crvena paprika, feta sir, slani inćuni, kapar, matovilac
( 2 komada)
(predjelo za dvoje ~ domaći riblji pate, tuna tartar, salata od hobotnice)
(hobotnica, gambori, paradajz, luk, kapare)
(Mix zelenih salata, paradajz, sargarepa, cherry rajčice, naranča, kvinoja, indijski oraščići, losos)
(Mix zelenih salata, tuna, pasulj, kukuruz, cherry rajčica, crvena paprika, sjemenke bundeve)
(Gambori, tikvice, špinat, pirinač, bijelo vino, parzeman)
(Lignje, gambori, dagnje, vongule, pirinač, paradajz, bijelo vino)
(Lignje, gambori, dagnje, domaće crne taglitele, tomatelo, pavlaka za kuhanje, sir)
(Losos, tikvice, šargarepa, cherry paradajz, špinat, domaće crne taglitele, bijelo vino, parmezan)
(Lignje, tikvice, patlidžan, crvena paprika)
(Lignje, papaline, gambori, pomfrit, caciki)
(file mola, brašno, jaja, pomfrit, miks zelenih salata, caciki)
(Losos, avokado, pistacio, ploške krumpira, crveni kupus)
Tuna steak (tuna, sos od limuna i kapara, tikvice, crveni kupus)
(Kozice, pomfrit, beli luk, caciki)
(Kozice, palenta, paradajz, bijelo vino, prezla)
(dalmatinsko varivo, Julien povrće)
(dalmatinsko varivo, Julien povrće)
(Brancin, kokot, krompir, luk, bijelo vino, celer)
(file brancina, krem sos od tartufa, listići od badema, riža, špargle, prokelj)
(Dagnje, papalunge, vongule, kozice, bijelo vino, beli luk, paradajz)
(orada, grilovano povrće, lešnik, pesto genovese, mix zelenih salata)
(Grdobina, pančeta, krem sos od limuna i kapara, pire od graška)
(Hobotnica, leblebija, sargarepa, crno vino, sušene šljive, sušeni paradajz, palenta)
(pirinac, tikvice, patlidžan, šampinjoni, praziluk, crvena paprika, parzeman, ulje od tartufa)
(Tikvice, šampinjoni, luk, crvena paprika, kukuruz, patlidžan, pirinač, sir)
(Patlidžan,prezla, tomatelo, sir)
(Mešano sezonsko voće)
Uzvišena kao melodija koju talasi utišavaju svojim neumornim ritmom, morska ishrana je kao dar sa dna plavetnih dubina. U njenom šarmu leži bogatstvo okusa koji se rađaju iz školjki, riba i morskih plodova, poput bisera razbacanih po pesku. Svaka zalogaj donosi priču o slanom zagrljaju okeana i vetru koji nosi mirise dalekih obala. U svakom zalogaju, oseća se blagoslov sunca, koji obasjava i hrani ono što more krije u svojim tajnama.